Nieuws

Open Dag!

 

Zeilschool

Wij willen de opening van de nieuwe zeilschool graag feestelijk openen. Op zaterdag 9 juni is iedereen welkom op onze open dag. "Oud"-cursisten die gewoon gezellig langs willen komen, vrienden, kennissen en natuurlijk iedereen die kennis wil maken met onze zeilschool. Vanaf 11 uur staan we voor jullie klaar om ons nieuwe pand te showen en uiteraard is er de mogelijkheid om onder begeleiding van onze instructeurs even het water op te gaan voor een korte zeilinstructie in de optimist of laser. De open dag eindigt rond 15 uur. 

We zien jullie graag op 9 juni!

 

 

Cursusdata 2018

 

 

De cursusdata en prijzen van 2018 zijn bekend! Klik hier om naar het overzicht te gaan van alle cursussen en om aan te melden voor een cursus in 2018

 

 

Team Vuntus doet mee met Alpe d'Huzes

Zeilschool de Vuntus doet dit jaar mee met Alpe d'Huzes. Teamcaptain en eigenaar van Zeilschool de Vuntus, Martin van Wettum gaat samen met een clubje van instructeurs de uitdaging aan om de Alpe d'Huez meerder keren te beklimmen. Naast de sportieve uitdaging is ook het goede doel, het KWF, een belangrijke motivatie voor deelname. Wil je het team van Zeilschool de Vuntus volgen of steunen? Dat kan. Volg ons via Facebook of via de actiepagina van Alpe d'Huzes.

 

 

Nieuw: Laser Vago!

 

Nieuw dit seizoen is de cursus in de Laser vago. De Laser Vago is een tweemans zwaardboot uitermate geschikt voor de leeftijdscategorie vanaf 14 jaar. Het grotere broertje van de Laser Pico geeft een extra uitdaging op het gebied van snelheid, stabiliteit en bootcontrole. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees hier meer over de Laser Vago  en meld je aan!