Nieuw dit seizoen is de Laser Vago, een tweemans zwaardboot voor de leeftijdscategorie vanaf 14 jaar. Een grote uitdaging op het gebied van snelheid, stabiliteit, controle en samenwerking.

Voor wie?

Zeilschool de Vuntus introduceert de Laser Vago als opvolger van de Laser Pico. De boot is bedoeld voor de doelgroep vanaf 14 jaar. Je moet namelijk een slagje groter en sterker zijn dan in een Laser Pico om de boot goed onder controle te kunnen houden. De Laser Vago groep bestaat dan ook uit leeftijdsgenoten van 14 t/m 16 jaar. Het is handig als je al wel zeilervaring hebt in de Laser Pico of de Splash!

Welke cursussen zijn er?

De cursussen voor de Laser Vago starten in de zomer. Vanaf week 28 t/m week 34 kun je bij ons Laser Vago komen zeilen. Lijkt het je wat? Bekijk hieronder het volledige cursusaanbod en schrijf je in!

Opstap naar instructeur

Uiteindelijk is de cursus in de Laser Vago de ideale opstap om instructeur te kunnen worden bij Zeilschool de Vuntus. Altijd al gedroomd van de meest ideale vakantiebaan: in de gezonde buitenlucht, toffe opleiding en ontwikkeling van jezelf, vrienden voor het leven maken en nog een beetje geld verdienen ook! Ook dan is het volgen van een cursus in de Laser Vago zeker de moeite waard.